Skip to content
Modern office building at dusk with a fully glazed façade offering a glimpse of the multi-level, open-plan interior spaces, and warm artificial lighting that contrasts with the cool blue of the twilight sky. The building’s geometric symmetry and use of glass reflect contemporary architectural design principles.
Modern office building at dusk with a fully glazed façade offering a glimpse of the multi-level, open-plan interior spaces, and warm artificial lighting that contrasts with the cool blue of the twilight sky. The building’s geometric symmetry and use of glass reflect contemporary architectural design principles.

UPS

UPS’ Campus of the Future proudly celebrates the institution’s history and propels it forward into the future.

Modern office breakroom featuring a cohesive blend of natural wood structures and industrial-style pendant lighting. Curved coral sofas provide a pop of color, complemented by gray lounge chairs and bar-style seating, creating a multifunctional, inviting space for collaboration and relaxation.

UPS’ “Campus of the Future” is a four-story, ground-up build of Class A office space, designed as a hub for progressive workplace practices and technology. The campus reflects UPS’s commitment to innovation and core values of openness, community, quality, and efficiency. Architectural elements promote interdisciplinary collaboration through neighborhoods that combine formal conference spaces with informal areas like lounges and coffee bars, enhancing knowledge sharing. The layout includes dynamic break and social zones with exhibits on UPS’ culture and technological strides, a multi-purpose large lecture hall, and a dual-function reception area that introduces visitors to UPS innovations.

State-of-the-art technology and historical exhibits come together to create a distinct sense of purpose and place.

'Neighborhoods' within the office promote an open and collaborative culture through a variety of workspaces.

Strategic planning of public and private spaces enhance utility and interaction.

Modern office lounge with expansive windows offering a view of foliage, featuring a mixed-use staircase with glass balustrades, sleek wooden wall features, and a combination of geometric and organic shaped furnishings in a neutral and teal color palette.