Skip to content
Modern conference room with floor-to-ceiling windows, offering ample natural light. Features a long, sleek white table with ergonomic chairs, and vibrant art on the walls, complementing the room's clean, contemporary design and color scheme.
Modern conference room with floor-to-ceiling windows, offering ample natural light. Features a long, sleek white table with ergonomic chairs, and vibrant art on the walls, complementing the room's clean, contemporary design and color scheme.

Radiology Partners – El Segundo

Radiology Partners’ El Segundo headquarters is a colorful, playfully polished workspace.

Bright and contemporary open-concept workspace featuring a mix of casual and formal seating arrangements, vibrant color pops on furniture, natural wood paneling, and a striking blue glass partition, creating a dynamic and inviting environment for collaboration and productivity.

Radiology Partners, a rapidly growing radiology practice, secured space for its headquarters in a newly constructed building, featuring freshly poured concrete floors and dramatic skylights that infuse the space with natural light. The interior design, described as “playfully polished,” is tailored to suit a diverse workforce, combining lively elements for younger employees with sophistication for experienced staff and physicians. The space is meticulously crafted to reflect both the brand and the field of radiology, and includes a mix of enclosed and open meeting spaces, focus zones, training facilities, and multifunctional event areas.

Integration of diverse departments into a single, unified workspace.

Natural lighting and standout lighting fixtures create a welcoming, versatile environment.

Facilities for training, collaboration, and events.

Modern conference room featuring a long white table with rounded edges surrounded by ergonomic aqua chairs. The space is defined by a geometric gray and white wall mosaic and a sculptural ceiling with dynamic wave patterns enhancing the room's acoustic qualities. Natural light filters through ample windows.
Modern classroom featuring a striking wall adorned with oversized, high-contrast radiographic images, juxtaposed with sleek wooden tables and bright blue cushioned stools, creating a compelling interplay of medical science and contemporary design.