Skip to content
Contemporary office break room with vibrant blue egg chairs, sleek white high-top tables, and people in casual conversation. Textured columns with purple accents complement the neutral-toned flooring and wooden slatted ceiling design.
Contemporary office break room with vibrant blue egg chairs, sleek white high-top tables, and people in casual conversation. Textured columns with purple accents complement the neutral-toned flooring and wooden slatted ceiling design.

Eisai

This Project Revolutionized the Lab, Creating A Model of Wellness and Collaboration.

Modern office space featuring elevated, glass-walled meeting rooms with open-plan seating below. Exposed black ceiling infrastructure contrasts with white walls. Pops of color from scattered furniture accentuate the room's contemporary design and collaborative atmosphere.

Eisai’s 300,000 square foot facility in Nutley, NJ underscores its commitment to health, safety, and sustainability, echoing the company’s “human health care” mission. The new space supports up to 2,000 employees with a focus on collaborative spaces, wellness, and flexibility, which have been pivotal in the post-COVID-19 landscape. The workplace features height-adjustable workstations, a café, coffee bar, Learning and Development center, and a health suite. Its design is a testament to Eisai’s dedication to its employees’ well-being and environmental responsibility.

Integration of flexible workspaces with height-adjustable surfaces for all employees.

Comprehensive amenities promoting collaboration and wellness, including a full-service café and a health and wellness suite.

Achievement of LEED Silver, WELL Health-Safety, and Fitwel 2 Stars, reflecting Eisai's commitment to sustainability and employee health.