Skip to content
Modern office lounge space with sleek charcoal sofas, positioned around a low-profile coffee table. A vibrant, vertical stripe painting adds a pop of color against the neutral walls. Overhead, a circular pendant light fixture anchors the seating area, while floor-to-ceiling glass partitions provide transparency to adjoining workspaces.
Modern office lounge space with sleek charcoal sofas, positioned around a low-profile coffee table. A vibrant, vertical stripe painting adds a pop of color against the neutral walls. Overhead, a circular pendant light fixture anchors the seating area, while floor-to-ceiling glass partitions provide transparency to adjoining workspaces.

Private Equity Firm

A Search for the Perfect Office

26,000 sf

London, UK

Interior Design, Strategy

Financial

Ark

Modern office lobby with light wood floors, a sleek reception desk, and a casual seating area. Neutral tones with natural light give the space a welcoming ambience. Contemporary art pieces adorn the walls, enhancing the professional yet comfortable environment.

This client required a high-end yet innovative workplace that would better reflect their corporate identity, support their culture, and allow for future growth within the business. As part of the project, HLW carried out a thorough building selection and due diligence analysis for the client, investigating four sites with new developments and existing buildings. Once the site was selected, we made their vision come to life.

Sleek modern office hallway featuring contrasting light wood flooring and gray carpet, with transparent glass partitions. A person walks by, accentuating the hallway's spacious design and dynamic lighting overhead. Vibrant artwork adds a pop of color to one wall, complemented by minimalist plant decor.
Modern office interior featuring neutral tones with a sleek bench, ergonomic chairs, glass partitions, and art piece, bathed in natural light from floor-to-ceiling windows.
Modern corporate training room with floor-to-ceiling windows offering natural light, ergonomic blue chairs arranged in rows facing a large screen for presentations, and a sleek wooden floor complementing the minimalist aesthetic.