Skip to content
Contemporary office lounge with wooden slatted ceiling curving downward, incorporating ambient lighting. Dark marble floor hosts a cluster of elegant rattan chairs on a circular navy rug. A living green wall and illuminated brand motto enhance communal aesthetic. People converse and work on laptops, suggesting dynamic use.
Contemporary office lounge with wooden slatted ceiling curving downward, incorporating ambient lighting. Dark marble floor hosts a cluster of elegant rattan chairs on a circular navy rug. A living green wall and illuminated brand motto enhance communal aesthetic. People converse and work on laptops, suggesting dynamic use.

Pernod Ricard

Pernod Ricard UK unites multiple brands under one stylish roof in new Chiswick headquarters.

Modern open-plan office space featuring wood-toned privacy booths with integrated plant decor. Employees collaborate and focus on tasks, highlighting a balance of communal and individual work dynamics.

Pernod Ricard UK (PRUK) partnered with HLW to develop a new headquarters in Chiswick, bringing together three distinct business lines for the first time. Their space is crafted to reflect the vibrant personality of PRUK’s brands and the company’s culture of conviviality, aiming to enhance hospitality for customers and visitors. The design includes innovative work areas, brand-specific zones, and communal “heart” zones that encourage teamwork and innovation. Key features such as a bar showcasing PRUK products and a connecting feature staircase promote social interaction across teams. A comprehensive change management plan was implemented, including an immersive fly-through video to generate excitement about the new workspace. This initiative has successfully brought PRUK’s brand values to life, significantly impacting staff, clients, and visitors.

Strategic design elements that foster conviviality and brand unity within a single space.

Achieved of a 3 Star Fitwel certification for health and wellness.

Finalist—Mixology 2022, Workplace.

Modern office kitchen and break area with minimalist white cabinetry, expansive windows offering city views, and abundant natural light. Green plants add a vibrant touch to the clean, functional design. A group of professionals engage in a casual meeting around the central island.
Sleek contemporary bar area with patrons enjoying drinks, featuring an illuminated backlit shelving showcasing an array of bottles, complemented by hanging greenery and warm ambient lighting that enhances the space's inviting, social vibe.
Overhead view capturing a modern staircase with floating wooden steps, white vertical balusters creating an airy feel, complemented by the lush greenery and warm wood tones of the surrounding interior space.
Vaulted ceiling with linear wooden slats shades a modern office lounge. Varied seating arrangements with woven accents promote collaboration and individual work amidst floor-to-ceiling windows showcasing a cityscape. Natural light complements the warm, earthy tones of the furniture and fixtures.
Modern café interior featuring a warm wood-panelled wall with shelving displaying books and décor. A series of upholstered booth seating provides privacy, while individuals interact or work independently amidst the ambient lighting and expansive windows offering ample natural light.
Modern office break room featuring a blue color scheme with integrated plant shelving and a prominent green living wall displaying the text "Conviviality at work". Employees engage casually around tables and the functional kitchenette area.
Pernod Ricard, London, UK