Skip to content
Contemporary office lobby with sleek white tiles, a reception desk to the left featuring light wood panels, and a vibrant multicolored striped wall art. Stairs with glass balustrades enhance the modern, open feel, complemented by minimalist red seating areas.

NBCUniversal Technology Center

A place where innovators feel comfortable and empowered to redefine technology standards.

Bright modern office lobby featuring a colorful striped partition, gray carpeted flooring, minimalist glass stair railing, vibrant furniture accents, and ample natural lighting from skylights above.

The NBC Universal Technology Center serves as the cutting-edge workplace for NBC’s core technology and Media Labs teams. Occupying two floors, this 63,000 square foot center supports the Information Technology and Digital Production & Services groups. Featuring a progressive open layout with strategic program agencies, the space includes multiple informal, collaborative breakout and meeting areas. This fast-track relocation and consolidation project was driven by extensive programming and workplace strategy services, culminating in a dynamic yet casual work environment.

A progressive open layout enhances collaboration and flexibility.

Integrated numerous informal meeting and breakout spaces to foster creativity and interaction.

Fast-track project that successfully consolidated key technology operations into a dynamic environment.

Modern staircase alongside a vibrant, multicolored vertical striped wall feature. Glass balustrades provide a minimalist contrast to the playful, rainbow-colored backdrop, illustrating a bold use of color in contemporary interior design.
Modern office break area featuring a vibrant multicolored geometric-patterned carpet, white standing tables with bar stools, and minimalistic decor against an accent wall with 'smartBAR' branding. The space is designed for collaboration with an informal, energetic atmosphere.
Modern open-plan office lounge featuring vibrant color-blocked accents, a red-orange modular sofa, and gray upholstered seating, set against subtle wood paneling and a lively carpet with geometric patterns. The space is casually divided with a partial floating wall hosting a television screen.
“We wanted to create a place where NBC’s whiz kids would not only feel comfortable—in other words, a highly collaborative and fully wired workspace—but also feel empowered to rethink technology.”

John Gering

HLW Managing Partner