Skip to content
Spacious, modern interior features tiered wooden seating with people casually scattered, engaging in discussions and work. Above, a white industrial ceiling with exposed ductwork contrasts starkly with the warm-toned flooring and matte black partitions, highlighting a contemporary, collaborative workspace design.
Spacious, modern interior features tiered wooden seating with people casually scattered, engaging in discussions and work. Above, a white industrial ceiling with exposed ductwork contrasts starkly with the warm-toned flooring and matte black partitions, highlighting a contemporary, collaborative workspace design.

Kering Americas

Sustainability never looked so luxurious.

Modern open-plan office space featuring wooden privacy screens with intricate geometric cutouts, ergonomic workstations, and floor-to-ceiling windows providing ample natural light.

Kering’s new warehouse and office complex was created with four key aspects in mind: reflecting the Kering brand, encouraging collaboration, fostering a sense of community, and promoting well-being. Aesthetically, it aims to capture the essence of Kering’s high-end and classic luxury style. The reception area makes a strong impression, setting the tone for the space with a simple yet refined choice of materials. At the heart of the office, a grand staircase serves as a well-lit centerpiece, connecting people within the organization and adding a touch of grandeur to the industrial warehouse setting.

Architizer A+ Awards, 2021

AIA New Jersey Merit Award, 2020

LEED Gold certified