Skip to content
Modern lobby with a concentric patterned marble floor leading to tan sofas accented with blue and gray pillows. Curved wooden slat ceiling with central lighting feature, flanked by tall potted plants and contemporary floor lamps, conveys a warm, inviting atmosphere.
Modern lobby with a concentric patterned marble floor leading to tan sofas accented with blue and gray pillows. Curved wooden slat ceiling with central lighting feature, flanked by tall potted plants and contemporary floor lamps, conveys a warm, inviting atmosphere.

Divco West 331 Maple

Revitalizing an Icon

Modern commercial landscape featuring bold 3D letter signage amidst an array of desert landscaping elements, such as agave and yucca plants, set against a building with reflective glass and granite finishes.

This iconic Gwathmey Siegel office building needed an update to refresh and improve the use of its common areas. Our intervention, centered on the lobby and connected entrance terrace, riffs on the strong building geometry, and introduces a modern material palette assembled for maximum refinement and warmth. A sculptural ceiling “crown”—replacing an existing skylight, eliminated to increase the rentable area– brings flair and a dramatic infusion of light to the space.

2022 Calibre Design Award nominee

Postmodern icon

Home of Geffen Records, Maverick Records, Huffington Post