Skip to content
Modern office break room with natural wood tables, light gray flooring, and suspended linear LED lighting. A kitchenette with mosaic backsplash and high stools overlooks a cityscape through large windows. Employees casually engage, fostering a collaborative atmosphere.
Modern office break room with natural wood tables, light gray flooring, and suspended linear LED lighting. A kitchenette with mosaic backsplash and high stools overlooks a cityscape through large windows. Employees casually engage, fostering a collaborative atmosphere.

Aspen Insurance

Using Good Design to Reconnect With Work

Modern office lobby featuring a geometric patterned accent wall with the company’s core values displayed, fostering a collaborative atmosphere as two professionals engage in conversation.

During the COVID-19 lockdown and subsequent transition to fully remote work, Aspen Insurance embarked on a mission to transform its Jersey City office into a vibrant, welcoming environment for employees once it was safe to return to work. This overhaul revolved around the concept of “pathways”, drawn from Aspen’s leaf logo, which we integrated into the workplace’s layout and bespoke signage system. We also introduced biophilic elements to enhance the environment, incorporating access to natural light, outdoor views, moss walls, and natural materials.