Skip to content
Exposed ceilings and industrial lighting fixtures give this modern lounge area a spacious yet inviting ambiance. Wooden accents, including reclaimed wood wall cladding and ceiling beams, harmonize with the metalwork. Geometric furniture pieces, in a mix of vibrant and muted tones, provide functional seating while contributing to the dynamic aesthetic. An expansive chalk mural acts as a focal point, softening the industrial elements with organic lines.
Exposed ceilings and industrial lighting fixtures give this modern lounge area a spacious yet inviting ambiance. Wooden accents, including reclaimed wood wall cladding and ceiling beams, harmonize with the metalwork. Geometric furniture pieces, in a mix of vibrant and muted tones, provide functional seating while contributing to the dynamic aesthetic. An expansive chalk mural acts as a focal point, softening the industrial elements with organic lines.

YouTube Playa Vista

With the conversion of a Vietnam War–era aircraft hangar into a state-of-the-art digital production facility, Southern California gains its largest content creation studio yet.

This contemporary workspace balances industrial chic with organic elements, featuring an expansive mural of a forest as a backdrop. Exposed ceiling infrastructure contrasts with warm wooden tables, eclectic seating arrangements, and a mix of geometric and organic patterns. Natural light complements the space's earthy color palette and dynamic layout, promoting a collaborative atmosphere.

This high-tech hub is designed to support both emerging and established online content creators, with professional-grade cinema stages, advanced green-screen capabilities, and a specialized motion-capture room. It encapsulates a blend of high-functioning production spaces and collaborative environments. This includes a versatile, spacious area dubbed the ‘Sandbox,’ ideal for communal creative activities, alongside smaller, private meeting zones tailored for focused discussions. A recent renovation also enhanced the facility’s security and entry experiences, reaffirming the site as a flagship location for digital creativity and innovation, while promoting a community-centric model that aligns with the client’s mission to nurture a network of innovative content creators.

Conversion of a historic airplane hangar into a leading digital production facility.

High-level production facility with professional-grade cinema stages, green-screen stages, and a motion-capture room

A community-centric design mimics YouTube’s creative and inclusive brand identity.

This modern atrium features an eclectic mix of industrial and natural design elements. Exposed steel beams support a network of suspended light fixtures, contributing to the loftiness of the space. Wood cladding, interspersed with greenery, creates a textured backdrop along one wall, while a terraced section offers informal seating. Polished concrete floors anchor the airy scheme, and furniture pieces with clean lines provide
Elevated view of a vibrant, open-plan lounge space featuring modular seating in a mix of citrus and ocean hues. Exposed ceilings with theatrical lighting systems showcase the venue's adaptable nature. Varied table heights and seating styles create a dynamic multi-use area promoting interaction and flexibility.
Exposed structural and mechanical elements grace the high ceiling of this vibrant, modern lobby, contributing to its industrial-chic aesthetic. A mix of natural textures and colorful furniture, including wooden tables and eclectic seating options, creates a dynamic, inviting atmosphere. A large digital wall displaying a forest scene adds depth and brings an element of nature indoors, enhancing the biophilic design. Large windows allow for ample natural light
YouTube Playa Vista

Related Work

All Work
Spacious industrial-style office interior featuring exposed wooden beams, HVAC ductwork, and pendant lighting. The open-plan layout includes a mezzanine level, modern furnishings, and a muted color palette that accentuates the natural wood and metalwork. The Steelhead branded reception area anchors the design.

Deutsch Los Angeles

Los Angeles, CA

Modern office lobby with a minimalist reception desk, flanked by two white chairs. Vibrant magenta glass panels create a dynamic backdrop, while sleek, geometric light fixtures add a contemporary touch overhead. The design fosters an airy and welcoming atmosphere.

PlayQ

Santa Monica, CA