Skip to content
Modern corporate meeting room featuring a long, dark wooden table, with overhead yellow pendant lighting. Acoustic wood slat ceiling complements the gray upholstered wall panels. Two individuals engage in conversation, highlighting the space's collaborative atmosphere.
Modern corporate meeting room featuring a long, dark wooden table, with overhead yellow pendant lighting. Acoustic wood slat ceiling complements the gray upholstered wall panels. Two individuals engage in conversation, highlighting the space's collaborative atmosphere.

PRS for Music

A revitalized workspace in London fosters a modern and flexible working culture aligned with the music industry.

Modern office space showcasing an open layout with expansive windows offering cityscape views. A variety of blue armchairs and a sleek reception desk establish a professional, welcoming ambiance, complemented by unique geometric ceiling lights and discreet glass partitions.

PRS for Music, a leading royalties and rights licensing organization for musicians, needed their workplace to reflect the dynamism of the music industry while delivering value to its members. The project focused on introducing modern, flexible work practices to energize the client’s working culture and better align it with technological advances in the industry. The redesign process began with a thorough discovery phase, including engagement, strategy, building appraisal, and test fitting, aimed at enhancing both their new HQ in Kings Cross and their existing Streatham building. This strategic upgrade was essential not only for aesthetic alignment but also to ensure consistency in facilities and quality across locations, crucial for retaining employees and boosting productivity.

Transformation of PRS for Music’s working environment to reflect the vibrant music industry.

TKTKTKSignificant upgrades across two locations to maintain quality and support employee retention and productivity.

Modern storefront with a bold PRS for Music sign in vibrant pink and blue, showcasing a clean, minimalist design with large glass doors, a sleek overhang, and an inviting, open entryway.
Modern office kitchenette with vibrant yellow backsplash and flooring, contrasting gray cabinetry, and stainless steel appliances. Two individuals work at adjacent desks, highlighting the space's functional and collaborative design.
Contemporary urban balcony featuring glass railing, steel supports, and minimalist furniture with pops of color. Lush greenery accents the space, overlooking a cityscape under a clear sky. People engage in relaxed conversation, embodying a seamless blend of natural elements in a modern setting.