Skip to content
Modern corporate lobby with a curved, sleek reception desk, ambient lighting from a circular ceiling feature, and wood-paneled walls. Comfortable seating areas and large screen display enhance the welcoming atmosphere.
Modern corporate lobby with a curved, sleek reception desk, ambient lighting from a circular ceiling feature, and wood-paneled walls. Comfortable seating areas and large screen display enhance the welcoming atmosphere.

Peel Hunt

Peel Hunt's London office prioritizes flexibility and growth, emphasizing sustainability and modern British business.

40,000 sf

London, UK

Interior Design, Strategy

Financial, Workplace

Contemporary office breakout area featuring teal arched alcoves with built-in seating, walnut wood accents, and mustard upholstered chairs. Individuals are casually engaged in work and conversation, affirming the space's collaborative design intent.

British investment banking leader Peel Hunt’s relocation reflects the firm’s growth aspirations, with a design that prioritizes flexibility and sustainability. The 40,000-square-foot space caters to both immediate and future needs, with a design that prioritizes adaptability. We focused on developing a space that not only enhances client interactions through fine dining amenities and a new auditorium but also supports a significant trading floor. Emphasis was placed on the reuse of materials to maintain cost efficiency and environmental sustainability. The interior design captures a modern aesthetic that celebrates contemporary British business, making it a suitable environment for a leading finance entity.

Finalist — Mixology Awards, 2022.

Futureproof design with a focus on flexibility.

Sustainable use of recycled and healthy materials.