Skip to content
Modern minimalist reception area featuring a sleek white circular desk with a radiant red accent, cylindrical overhead lighting installation, and clean lines contrasting with the soft gray floor and geometric ceiling patterns. Contemporary art enhances the serene ambience.
Modern minimalist reception area featuring a sleek white circular desk with a radiant red accent, cylindrical overhead lighting installation, and clean lines contrasting with the soft gray floor and geometric ceiling patterns. Contemporary art enhances the serene ambience.

Open Society Foundation

The historic Argonaut Building transforms into a vibrant, LEED Gold-rated flagship office for Open Society Foundations.

Modern office conference room with curved wooden slat partitions, red chairs around a circular table, and a herringbone-pattern floor complementing the neutral color palette. Clear glass doors offer a glimpse into the collaborative space, while a starburst ceiling light fixture adds a mid-century touch.

This new facility in the Argonaut Building, originally built in 1909 for General Motors, now serves as a dynamic office space for the Open Society Foundation. Occupying over 95% of this landmark building, the renovation introduced a two-story conference center on the ground and lower floors, and about 138,000 square feet of office space above. The design preserves the building’s historic charm while incorporating modern elements like a 5,000-square-foot cafeteria and two rooftop terraces. Sustainable materials and eco-friendly planning were pivotal, earning the project a LEED Gold certification. This flagship office is designed to support OSF’s mission of building vibrant and tolerant societies worldwide through a highly flexible and collaborative working environment.

Integration of modern office standards within a historic building.

A multi-functional conference center and public gallery spaces foster engagement and collaboration.

Certified LEED Gold.

Modern rooftop terrace featuring vibrant orange wire-frame chairs and cement coffee tables, complemented by lush greenery and urban backdrop with skyscrapers.
A modern interior with flowing, sculptural white LED light fixture suspended above a staircase with stainless steel handrails, glass balustrades, and wood-paneled walls, accented with a large photograph of motorcyclists on the lower landing wall.
A spacious, modern lobby featuring a floating staircase with glass balustrades and wood accents. Below, vibrant red armchairs and blue ottomans provide a pop of color against the neutral palette of grey walls and white flooring. Artwork is strategically placed along the corridor for visual appeal.

Related Work

All Work
Modern interior showcasing a minimalist design with an open layout featuring sleek white flooring, angular lighting fixtures, contrasting stark black furnishings, and statement oversized hanging clock enhancing the contemporary aesthetic.

StarPoint 433 N Camden

Beverly Hills, CA

Spacious dining area with floor-to-ceiling glass walls, overlooking a vibrant vertical garden. Sleek furniture contrasts with lush greenery, under soft, ambient lighting for a natural, contemporary atmosphere.

9000 Wilshire

Beverly Hills, CA

Genesis House New York

New York, NY