Skip to content
Modern corporate lobby with sleek reception desk, ambient lighting, and floor-to-ceiling windows offering a cityscape view. Waiting area features minimalist black seating. Focus on space functionality and sophisticated urban design aesthetic.
Modern corporate lobby with sleek reception desk, ambient lighting, and floor-to-ceiling windows offering a cityscape view. Waiting area features minimalist black seating. Focus on space functionality and sophisticated urban design aesthetic.

Omers

OMERS’ workplace enhances connectivity and brand presence in a strategic move to two floors of London’s iconic Leadenhall Building.

25,000 sf

London, UK

Interior Design, Strategy

Financial, Workplace

Modern café interior featuring terracotta-hued upholstered booths, circular wooden tables, and minimalist chairs. A striking black textured accent wall contrasts with the warm tones, complemented by sleek horizontal lighting elements and an acoustical tile ceiling for a contemporary ambiance.

OMERS, having outgrown their previous location, moved into the Leadenhall Building, occupying two floors. The relocation involved incorporating unique building features like integrated blinds and a sloping façade into the design, which includes a new connecting staircase enhancing inter-floor connectivity. The design fosters staff connectivity through informal social spaces, including a games area and casual meeting spots, while accommodating client hosting with fine dining capabilities.

Located London’s Leadenhall Building, an iconic structure.

Informal social spaces improve staff connection and facilitate better client relations.

Emphasis on high-end but muted and sophisticated colors and materials.