Skip to content
Modern, minimalist reception area featuring a sleek, wooden desk with a clear vase of tall branches. The design incorporates ample natural light, clean lines, and a neutral color palette, complemented by industrial-style doors and concrete flooring.
Modern, minimalist reception area featuring a sleek, wooden desk with a clear vase of tall branches. The design incorporates ample natural light, clean lines, and a neutral color palette, complemented by industrial-style doors and concrete flooring.

NRG

NRG's new San Francisco headquarters sets new standards in sustainable design and community-focused innovation.

10,000 sf

San Francisco, CA

Interior Design, Lighting, Strategy

Workplace

Modern office lobby featuring sleek, natural wood reception desk, mid-century style leather armchairs, and a well-organized bookshelf. Horizontal window blinds cast soft shadows while employees engage in casual conversation, enhancing a welcoming, professional atmosphere.
NRG in San Francisco, CA

HLW’s design for NRG’s new headquarters in San Francisco champions sustainability and community engagement. Serving as the home for NRG’s Home Division, the facility is at the forefront of clean energy with a focus on residential solar panels and electric car charging solutions. Emphasizing NRG and HLW’s commitment to sustainability, the project utilized recycled materials and ensured all construction waste was sustainably managed. The design merges the urban industrial aesthetic with sustainable elements like a reclaimed brick façade and recycled-material carpets, reflecting the local ethos. Original artworks by public artists enhance the space, furthering its community integration.

Innovative use of recycled materials in construction and interior design.

Sustainable waste management with 100% construction waste diverted from landfills.

Collaboration with public artists to incorporate original artwork, enriching the community-focused ethos.