Skip to content
Vibrant blue corrugated metal walls contrast with a sleek white floor in a modern elevator lobby. Suspended linear lighting fixtures cast a well-distributed glow, while two individuals engage in conversation, adding a dynamic human element to the space.
Vibrant blue corrugated metal walls contrast with a sleek white floor in a modern elevator lobby. Suspended linear lighting fixtures cast a well-distributed glow, while two individuals engage in conversation, adding a dynamic human element to the space.

Google Dublin

Google’s EMEA HQ finds a quirky way to repurpose the city’s old infrastructure.

Circular framed view into a contemporary dining area, showcasing minimalist furniture, an orange carpet runway, and ambient lighting, amidst neutral-toned surroundings and diverse patronage engaged in conversation.

Google’s EMEA Headquarters in Dublin—spanning 150,000 square feet—is a statement on sustainable and innovative design. By reusing and recycling materials—a principle rooted deeply in the project—HLW transformed lift cars into dining pods and repurposed construction cables into phone booth coverings, infusing the space with unique character and underscoring Google’s commitment to sustainability. This approach not only gave life to a distinctive workspace but also contributed to the project’s success.

Innovative reuse of recycled materials that add character to the space.

Reused cable cars now are dining pods for Google staff.

Modern interior featuring a stark white tiled wall with scattered colored transparent panels, complemented by a bold red-hued staircase providing a striking visual contrast.
Vibrantly adorned staircase with a dynamic gallery wall, featuring portraits framed by a collage of multi-hued patterned wallpaper, which extends onto the ceiling, complemented by sleek metal railings and a woman ascending the stairs.
This office space features a vibrant green carpet with a geometric pattern, a large ornate pendant light, and a wall-mounted decorative light piece. A transparent chair with a black and white cushion is positioned by full-height windows, providing ample natural light. A person is seated, using a laptop.
Open-plan office space with exposed ceiling infrastructure, featuring a central, orange-hued kitchenette flanked by eclectic seating arrangements, leading to a vibrant, collaborative work environment. Polished concrete floors reflect strategically placed pendant lighting.
Vibrant rooftop terrace features a playful, multicolored floor design with a series of brightly hued, minimalist frames supporting various swings, fostering a lively social ambiance against a backdrop of clear skies and urban architecture.
Modern cafeteria space featuring reflective ceiling with undulating pattern, industrial-style articulated black pendant lights, and communal wooden tables paired with minimalist stools. The vibrant lime accents contrast the muted tones, enhancing the space's energetic atmosphere.

Related Work

All Work

Roku Manchester

Manchester, UK

Modern office lobby with a minimalist reception desk, flanked by two white chairs. Vibrant magenta glass panels create a dynamic backdrop, while sleek, geometric light fixtures add a contemporary touch overhead. The design fosters an airy and welcoming atmosphere.

PlayQ

Santa Monica, CA

Modern office cafeteria with exposed ceiling, featuring sleek white furniture and vibrant purple accent walls. The space is well-lit, promoting a clean and energizing atmosphere for break-time refreshment.

Roku Cambridge

Cambridge, UK