Skip to content
Spacious lobby with high ceiling, illuminated by an angular modern chandelier. Central floating staircase with glass balustrades and wood accents. Comfortable seating areas feature a mix of red armchairs and gray sofas. Large windows allow natural light to complement the warm interior tones.
Spacious lobby with high ceiling, illuminated by an angular modern chandelier. Central floating staircase with glass balustrades and wood accents. Comfortable seating areas feature a mix of red armchairs and gray sofas. Large windows allow natural light to complement the warm interior tones.

Everest

This People-Centric Headquarters has A Focus on Sustainability, With High-End Amenity Spaces that Promote Wellness for Employees.

Modern corporate building facade with horizontal copper cladding patterns, flanked by landscaped greenery, with pedestrians approaching a glass entrance.

Eisai’s 315,000 square foot facility in Warren, NJ underscores its commitment to health, safety, and sustainability, echoing the company’s “human health care” mission. The new space supports up to 2,000 employees with a focus on collaborative spaces, wellness, and flexibility, which have been pivotal in the post-COVID-19 landscape. The workplace features height-adjustable workstations, a café, coffee bar, Learning and Development center, and a health suite. Its design is a testament to Eisai’s dedication to its employees’ well-being and environmental responsibility.

Integration of flexible workspaces with height-adjustable surfaces for all employees.

Comprehensive amenities promoting collaboration and wellness, including a full-service café and a health and wellness suite.

Achievement of LEED Silver, WELL Health-Safety, and Fitwel 2 Stars, reflecting Eisai's commitment to sustainability and employee health.

Modern office corridor featuring geometric ceiling with integrated triangular lighting, sleek black panels, polished wooden flooring, and clear glass doors revealing a hint of the vibrant workspace within.
Modern conference room with a sleek, elongated table, leather chairs, and a recessed ceiling with warm wood accents. Ambient lighting complements the neutral color palette, while a large digital screen adorns the front wall, enhancing the collaborative workspace.
Modern office kitchen and break area featuring bold blue partitions, geometric ceiling lights, and wood flooring. White countertops and stainless steel appliances complement the space where employees are casually interacting.