Skip to content
Modern broadcast news studio interior featuring sleek, illuminated desks with geometric design, vibrant blue accent lighting, and multiple flat-screen monitors. Dynamic angular lines contribute to a high-tech, professional ambiance.
Modern broadcast news studio interior featuring sleek, illuminated desks with geometric design, vibrant blue accent lighting, and multiple flat-screen monitors. Dynamic angular lines contribute to a high-tech, professional ambiance.

Broadcasting Client

A Broadcast Center that Connects People to the News

Modern broadcasting facility with glass facade reflecting clear skies, flanked by lush green landscaping. Its angular structure and minimalist design convey a contemporary aesthetic, emphasizing transparency and clean lines.

Designed as two sliding bars, the building features a limestone, zinc, and glass exterior, allowing each function of the television station to have its architectural expression. The facility is visually engaging, with transparent newsroom and office areas facing a newly created plaza, integrating the station into the cityscape. The renovation includes a repurposed existing building for enclosed parking, crowned with a green roof, adding valuable open space and contributing to the station’s sustainable footprint.

Green roof

Limestone, zinc, and glass facade