Skip to content
Contemporary office reception area featuring a world map mural on white tiled background. Wood-paneled reception desk with etched city map of Cambridge, against a vibrant blue carpet, enhancing the travel theme. Exposed ceiling pipes add an industrial touch contrasting with the welcoming ambiance.
Contemporary office reception area featuring a world map mural on white tiled background. Wood-paneled reception desk with etched city map of Cambridge, against a vibrant blue carpet, enhancing the travel theme. Exposed ceiling pipes add an industrial touch contrasting with the welcoming ambiance.

Booking.com Cambridge

Booking.com’s Cambridge office translates the city's historic technological discoveries into a winning aesthetic.

Size 40,000 sf

Location Cambridge, UK

Services Brand Experience, Interior Design, Lighting, Strategy

Sectors Technology, Workplace

Collections Booking.com

Spacious café interior with contemporary style, featuring an eclectic mix of seating arrangements, vibrant pendant lighting, and a white curved service counter. Exposed ductwork and concrete ceiling provide an industrial contrast to the warm wood tones and colorful decor.

The Booking.com Cambridge project is a dynamic and flexible workspace that reflects the spirited curiosity that has defined this city for centuries. Spanning 40,000 square feet, the office’s vibrant scheme offers a multitude of working positions, including traditional desks, collaborative areas, focus booths, and hot desks. Designed to be purposefully adaptable, it enables the Booking.com team to personalize the space over time, ensuring it mirrors the individuals who bring it to life. This personalization aspect is crucial to Booking.com, aiming to make the team feel invested in and integral to the development of their working environment.

Inspired by Cambridge's history of technological advancements.

Features a variety of workstations, from collaborative areas to focus booths.

Designed for adaptability, allowing the space to evolve with the team.

Modern cafeteria space featuring black walls adorned with a vibrant world map mural, eclectic pendant lighting, and a mix of terrazzo stools and wooden tables. Natural light complements the bright accents of decorative planters, merging global inspiration with contemporary design.
Vibrant interior featuring a curved blue wall with geometric patterns leading to a cozy dining nook with red chairs, a pendant light, and a large scenic photograph of a mountainous landscape.
A modern office space featuring floor-to-ceiling glass partitions with an overlaid Paris scene, accented by cosmic and cityscape graphics. The design incorporates a deep blue carpet with a circular pattern, complementing the room's Parisian theme and offering a vibrant, creative work environment.

Related Work

All Work

Roku Manchester

Manchester, UK

Modern office lobby with a minimalist reception desk, flanked by two white chairs. Vibrant magenta glass panels create a dynamic backdrop, while sleek, geometric light fixtures add a contemporary touch overhead. The design fosters an airy and welcoming atmosphere.

PlayQ

Santa Monica, CA

Modern office cafeteria with exposed ceiling, featuring sleek white furniture and vibrant purple accent walls. The space is well-lit, promoting a clean and energizing atmosphere for break-time refreshment.

Roku Cambridge

Cambridge, UK