Skip to content

Belkin International

This breezy, biophilic headquarters offers employees a human-centric space to return to post-pandemic.

Spacious office interior bathed in natural light, featuring an eclectic mix of modern wooden desks, upholstered couches, and an indoor planting area offering a blend of functionality and biophilic design. Overhead exposed ductwork complements the industrial-chic aesthetic.
Belkin, El Segundo, CA

When Belkin decided to move its headquarters to 555 Aviation, their goals were twofold: reduce carbon emissions and have its HQ better reflect the company’s ethos and products. With the arrival of the COVID-19 pandemic and resulting work-from-home orders, the HLW and Belkin teams worked almost exclusively through virtual means.

The project, housed in an adaptively reused Xerox facility, is divided into public and private zones. The public zone features conference and training rooms, event space, and a large pantry/seating area connected to a courtyard. The private zone is composed of flexible workspaces, labs, and secure project rooms. A wide central skylight with a landscaped terrace on one end and an airy collaboration space ties the zones together.

Winner – CoreNet Global Southern California REmmy Awards

Finalist – Architizer A+ Awards

Finalist – IIDA Southern California Calibre Design Award

“I think I can speak for the team in saying that we are extraordinarily pleased with the results of the work we did with you and your team.”

Oliver Seil

VP of Design at Belkin

Modern outdoor lounge area with slatted wooden pergola casting shadows, featuring plush seating, glass walls, and a kitchenette, set amidst lush greenery for a seamless indoor-outdoor transition.
Spacious lobby with a biophilic design featuring an indoor garden bed, wooden paneling, and a skylight. Modern benches and side tables accommodate visitors amid the lush greenery, combining functionality with a connection to nature.

Related Work

All Work

Roku Manchester

Manchester, UK

Modern office lobby with a minimalist reception desk, flanked by two white chairs. Vibrant magenta glass panels create a dynamic backdrop, while sleek, geometric light fixtures add a contemporary touch overhead. The design fosters an airy and welcoming atmosphere.

PlayQ

Santa Monica, CA

Modern office cafeteria with exposed ceiling, featuring sleek white furniture and vibrant purple accent walls. The space is well-lit, promoting a clean and energizing atmosphere for break-time refreshment.

Roku Cambridge

Cambridge, UK