Skip to content
Modern office interior with two professionals engaged in a discussion at a sleek, wooden standing desk. Linear pendant lighting accents the urban skyline view through floor-to-ceiling windows, complementing the space's open and contemporary aesthetic.
Modern office interior with two professionals engaged in a discussion at a sleek, wooden standing desk. Linear pendant lighting accents the urban skyline view through floor-to-ceiling windows, complementing the space's open and contemporary aesthetic.

Aviva Investors

Bringing 900 People Together in a Future-Forward Space

Spacious corporate lobby boasting sleek lines, with a prominent walnut reception desk lit by soft overhead lighting. Contemporary seating areas flank the desk, all set against floor-to-ceiling windows and polished concrete floors, reflecting an ambiance of modern professionalism.

To redefine Aviva’s workspace, we had to get to know them on a deeper level. We gathered insights through interviews, workshops, and surveys with staff at every level. The result was a thoughtfully designed office that hits the mark today and paves the way for tomorrow. Our redesign comfortably fits up to 900 staff across different departments in a newly refurbished building—complete with a company café and new executive suite—linking Aviva Investors with the wider Aviva Group.

Modern office meeting area with a Scandinavian-inspired design, featuring sleek wooden furniture with blue upholstered chairs, set against a backdrop of translucent dividers with vibrant vertical accents.
Modern office lounge with floor-to-ceiling windows offering a panoramic view of a cityscape and iconic dome architecture. The space features a mix of cozy gray armchairs, a central black partition, pops of color with floral cushions, and warm wood-toned flooring.
Modern office break area with sleek, gray banquet seating and mustard accent chairs, paired with simple wood-top tables. A monochromatic cityscape mural punctuates the space alongside a bold, diagonally striped accent wall, enhancing the room’s contemporary atmosphere.