Skip to content
Spacious, sunlit lounge area with floor-to-ceiling windows featuring terrazzo flooring, mid-century modern furniture, and an acoustic fabric-wrapped column. Suspended wooden slats create a warm, textured ceiling, complementing the room's earth-toned color palette and offering a serene work and social environment.
Spacious, sunlit lounge area with floor-to-ceiling windows featuring terrazzo flooring, mid-century modern furniture, and an acoustic fabric-wrapped column. Suspended wooden slats create a warm, textured ceiling, complementing the room's earth-toned color palette and offering a serene work and social environment.

Apollo

A Breezy Refresh for a New Way of Working

Modern interior showcasing a curved reception desk with vertical wooden slats, complemented by an expansive wooden slatted ceiling that follows the desk's curvature. Neutral tones and ambient lighting enhance the open, airy atmosphere, while individuals interact, suggesting a communal corporate environment.

Apollo’s El Segundo headquarters includes a blend of open workplace, enclosed offices, interstitial spaces, and a generous smattering of amenities. Timeless and tailored details instill the space with sophisticated aesthetics, while organic materials and elegant proportions create a classic and orderly design. Echoing the nearby seaside, the headquarters incorporates colors and textures that reflect the natural beauty and vibrant energy of the California coast.

Modern office meeting space highlighted by an organic-shaped, floating ceiling panel and sleek pendant lighting. A central wooden table surrounded by blue upholstered chairs occupies the room, with a solitary professional working on a laptop, enhancing a focused yet collaborative ambiance.
Modern restaurant interior with terrazzo flooring, private beige booths separated by arched white partitions, and abstract wall murals offering an intimate dining experience. Elegant drop lighting enhances the serene ambiance.
Professional focus room interior featuring a textured, wave-like wall panel in a creamy palette, modern wood-grain desk, ergonomic black chair, and glass partition, complemented by ambient lighting fixtures.