Skip to content
Spacious dining area with floor-to-ceiling glass walls, overlooking a vibrant vertical garden. Sleek furniture contrasts with lush greenery, under soft, ambient lighting for a natural, contemporary atmosphere.
Spacious dining area with floor-to-ceiling glass walls, overlooking a vibrant vertical garden. Sleek furniture contrasts with lush greenery, under soft, ambient lighting for a natural, contemporary atmosphere.

9000 Wilshire

Smart, Sustainable, and Sophisticated

32,000 sf

Beverly Hills, CA

Architecture

Commercial, Workplace

Modern commercial building at twilight with reflective glass facade and cantilevered upper stories. Exterior lighting accentuates the geometric lines and the mix of metal and glass materials used.

9000 Wilshire sets a new standard in smart workplace design, merging sustainable construction with innovative design and building performance for unparalleled efficiency and ecological responsibility. With its advanced technology infrastructure, it offers a seamless digital and physical experience, simplifying daily tasks through user-friendly apps. Beyond technology, its outdoor terraces and rooftop decks provide serene natural retreats.

Operable windows, outdoor workspaces, rooftop deck

LEED Platinum, WiredScore Platinum, Fitwel certified

Related Work

All Work