Alzheimer’s Society

After completing a highly in-depth workplace strategy programme, HLW has designed a workplace for the Alzheimer’s Society in London that fully supports their working methods whilst also opening up new options for their future business. The HLW team worked closely with the company in order to ensure that the scheme was dementia-friendly and would actively […]

Confidential Financial Services Client

HLW recently completed the design of this new office in the Victoria area of London. The client required a high-end yet innovative workplace that would better reflect their corporate identity, support their focused working culture and allow for future growth within the business.   After a thorough analysis of the building and the client’s need […]

American Eagle Outfitters

American Eagle Outfitters (AEO) consolidated and restacked their New York headquarters into six floors at 401 Fifth Avenue. This strategic restack of their real estate will provide five contiguous floors that is the home of AEO’s New York Design Center. HLW’s design approach focused on achieving AEO’s cultural and functional goals, while maximizing seat count […]

Medicines Company

Headquartered in New Jersey, The Medicines Co. is focused on advancing the treatment of critical care patients through the delivery of innovative, cost-effective medicines to a global hospital marketplace. HLW provided workplace strategy and design services related to the company’s relocation to a new office space in Parsippany. We identified the need for a primarily […]

Brown Brothers Harriman

The new Brown Brothers Harriman’s (BBH) office in Jersey City is on the leading edge of contemporary workplaces. Software engineers are among the 550 employees to use the open plan office, which is loaded with amenities, technology, and support spaces. We designed a range of meeting spaces, including flexible rooms for dining and large group […]

Tech Client

Creating clear destinations supports movement within the building, between floors, and from space to space on a floor. Separate but together, the two top floors and mezzanine are linked either physically (via the extended stair) or visually. Varied perspectives of this hub of workplace activity are possible from different vantage points along the multiple levels.

Yodle

To create a home that could keep up with Yodle’s evolving demands, HLW focused on collaboration and community building. Huddle rooms are strategically positioned throughout the office, enabling groups to work together to solve problems. And, the large, centrally located connecting stair includes stadium seating as a more casual area for impromptu meetings under the […]

Capital One Digital Labs

The new digital lab is a design studio embedded within a financial services work environment. The facility houses the company’s mobile technology developer team. A strategic mix of movable, collapsible, and mashable design elements ensure that this creative team has optimal flexibility and support when doing their best and most innovative work.

SAP (UK) Ltd. Clockhouse Place

SAP had occupied Clockhouse Place in Middlesex County for more than 30 years prior to the major refurbishment project involving multiple floors, client meeting facilities, and office uses. HLW opened up spaces and introduced purposeful programming. We achieved 35% increased density with no increases in floor area. Employees now applaud the SAP environment as part […]

NBC Universal Technology Center

HLW designed the new home for NBC’s core technology team and Media Labs. We created a place where the company’s whiz kids would be comfortable—a highly collaborative and fully wired workspace—and feel empowered to rethink technology. The new center is an internal “think tank” for pushing the envelope in our client’s specialized field.

Tech Client Campus

Our client’s new multi-building campus is nestled within an eclectic beach community. A “boardwalk” connects all three buildings with collaborative spaces interspersed along a winding path that terminates in a large “tech talk” screening room. In addition to workstations, we designed a wellness center complete with a gym, juice bar, and massage rooms.

Tech Client Production Space

This project is about professional-grade production spaces for online content “creators.” All rooms are film-ready. The space is also about congregating and learning with fellow creators and industry professionals. Workshops on creative strategy and audience development are held in the training areas. From cozy nooks to elevated lookouts, there are a multitude of touchdown and […]

Tech Client Production Space

HLW transformed a Vietnam War era aircraft hangar into one of Southern California’s largest professional-grade digital production facilities devoted exclusively to content distribution online. In addition to providing a physical place to congregate and capitalize on synergies, it offers the company’s “channel partners” the human and technology resources to be ambitious in developing and realizing […]

Sesame Workshop

A critical aspect of the success of this headquarters reorganization and extensive renovation project was the upfront real estate analysis and Discovery process. HLW worked with Sesame Workshop to identify optimal design solutions for supporting the transition to a more collaborative, egalitarian work space, one that would support innovation and create synergies between groups.

PRS for Music

The leading UK music collecting society/licensing firm undertook a major relocation and refurbishment project involving two properties. The resulting creative workplace reflects the fast-paced, collaborative industry served by PRS. Design solutions such as an eight-floor cafe and terrace create a social hub for staff and reinforce a culture that will take this youthful and innovative […]

Willis Group Holdings

Our global relationship with Willis encompasses projects in London, Copenhagen, Birmingham, Dublin, Cork, New York. HLW has helped our client’s global real estate team balance local stakeholders’ expectations with those of the company’s governance and design standards. The Copenhagen headquarters boasts efficient new critical building systems, an abundance of natural daylighting, and a modernized workplace […]

Weight Watchers

HLW initially engaged in a comprehensive Discovery process, working closely with Weight Watchers to identify key elements considered integral to the company’s culture. Through Active Design principles, the space provides employees with many flexible and constructive options for achieving a healthy lifestyle at work, including a walking track, bike racks, connecting stairs, and strategically positioned […]

JetBlue

The new three-story headquarters represents a paradigm shift to a more open and collaborative workplace, a tribute to the JetBlue single-class cabin. The design process was transparent and inclusive. We involved airline staff, soliciting their perspectives on operations, culture, and the day-to-day work experience. The result is an environment consistent with brand values and supportive […]

Financial Client

The new UK headquarters to house our client’s prepaid card management services division will support the full range of customer services, including branding and marketing support, processing performance, and a state-of-the-art call center. After an extensive Discovery process, HLW identified base building design modifications addressing areas of concern for both the parent company and end […]